New Obimin @ Zincofer

Dah masuk 14 minggu.. Sebelum ni memang makan new obimin sampai sekarang.. Tapi kk tak galakkan saya makan new obimin. Mana lebih baik ye? New Obimin @ Zoncofer?

16 Balas

Saya start dari 6weeks sampai sekarang 21weeks kk bagi saya ubat new obimin. Hb pun elok je naik. Hehhe

Sy sepatut nye makan obimin.nurse trdalah bagi zincofer.sy lgsung xblh mkan.rsa nk munth balik..huhuhu

Sy mkn zincofer mmg akan muntah. Lepas tukar new obimin alhmdulillah x muntah dan sesuai dgn sy..

Sya start 12 minggu,doc bgi new obimin..sblum ni folic asid dan vitamin lain.

Nak Tanya napew dia X bagi makan new obimin? Ada Tanya dia tak??

knp kk x bagi..?

4y ago

mungkin hb awk da ok dgn obimin.. so obimin je la yg dkter bagi.. tkot trlebih zat agak nye..