New Obimin @ Zincofer

Dah masuk 14 minggu.. Sebelum ni memang makan new obimin sampai sekarang.. Tapi kk tak galakkan saya makan new obimin. Mana lebih baik ye? New Obimin @ Zoncofer?

16 Balas

Sy makan obimin sampai 14mggu je. Lepas tu misi tukar zincofer. Skrg 24w pn makan lg. Hb ok cun 12-13 maintain. Memula dulu je muntah. Skrg dh ok. Mkn sblm tido

8mo ago

effective ke kalau makan sebelum tido? sbb nurse pesan kena makan pagi2. Saya tkboleh nak telan pagi2 sbb asyik muntah habis kerja tkboleh buat.