New Obimin @ Zincofer

Dah masuk 14 minggu.. Sebelum ni memang makan new obimin sampai sekarang.. Tapi kk tak galakkan saya makan new obimin. Mana lebih baik ye? New Obimin @ Zoncofer?

16 Balas

Sama...msa awal2 dlu mkn obimin....lpas to doktor tukar zincofer....mmg mula2 mkn ubat zincofer rsa mual n nk muntah, mintak tukar doktor ckp x blh sbb hb sy 11.++....doktor ckp bila hb sy dh 12.++ bru blh tukar unat obimin balik....so pasrah lh