ok ka guna clear blue ni?

Dah lama menanti, 2x gugur.. sntiasa mghrp rezeki.. btul ka clear blue ni?

ok ka guna clear blue ni?
21 Balas

ada apa apa tanda hamil tak yg awak rasa before check? saya pun gugur bulan lepas harap2 ada rezeki lagi

4y ago

owhh, sy rsa nk demam, sakit kepala sgt, xselera mkn, perut crum n missperiod... awal tu sy check guna strip biasa sbb strip biasa ni ssh nk detect, 3x still double line, wktu tu bru yakin guna clear blue ni.. btw mak sy kata lain org lain rsa..huhu.. sblm ni sy gugur tu pun awal rsa mcm ni.