ok ka guna clear blue ni?

Dah lama menanti, 2x gugur.. sntiasa mghrp rezeki.. btul ka clear blue ni?

ok ka guna clear blue ni?
21 Balas

Tahniah alhamdulillah..jg emosi n happy2 selalu..ikut nasihat doktor..mkn vitamins n ubat utk kuat Rahim...jgn lasak utk trimester 1..biarkan ckp 2 org kata mengada2 manja ke apa ke..BBY Kita tentu la Kita nk sihat..enjoy ur pregnancy...😘😍

4y ago

terima kasih.. tq , ye in shaa Allah.. doakn

sy lagi percaya clear blue dari strip upt biasa tu.. sbb yg ni lg sensitif. hehe. doakan syg pulak. dok tgk clear blue smpi dr shopee nie. adoi lmbt betol rsa 😂

4y ago

aamiin, sy doakn... doakn rezeki kita brsma.. sy guna strip biasa 3x, double line bru guna ni.. xcited nk tahu..tp tkot sma byk... mghrp sgt. in shaa Allah moga rezeki kita ye sis 🥰

InsyaAllah ada tu.sy pn br kgguran 3bln lpas.br br ni cek gna clear blue.ni kluar 2-3 jgk..bla scan klinik rupanya dh 11mggu..sy doakn moga awak pn ada rezeki..

4y ago

Aamin insyaAllah.

InsyaAllah..ad tu jaga elok2.. Tahniah yer.. Sy dlu pun 2x ggr.. Kali ke 3 nie alhamdulillah rezeki.. Dh bsalin 5bln dh..hehee

4y ago

InsyaAllah aamiin

ada apa apa tanda hamil tak yg awak rasa before check? saya pun gugur bulan lepas harap2 ada rezeki lagi

4y ago

owhh, sy rsa nk demam, sakit kepala sgt, xselera mkn, perut crum n missperiod... awal tu sy check guna strip biasa sbb strip biasa ni ssh nk detect, 3x still double line, wktu tu bru yakin guna clear blue ni.. btw mak sy kata lain org lain rsa..huhu.. sblm ni sy gugur tu pun awal rsa mcm ni.

Betul dah tu 🥰 Tahniah puan, folic acid jgn tinggal tau.. semoga dipermudahkan urusan ☺️

4y ago

terima ksih.. ye sy akn buat yg trbaik, doakn sy ye

InsyaAllah paling accurate clear blue, nanti boleh pegi checkup kt klinik ye mamy.. tahniah..

4y ago

terima kasih.. 🥰🥰🥰💋

clear blue memang tepat.. tahniah sis.. semoga dipermudahkan segala urusan sis.. Aamiin

4y ago

Aamiin.. terima kasih... doakan sy

Alhamdulillah , tahniah sis. jaga diri baik2 tau. kena extra take care 🥰

4y ago

terima kasih.. in shaa Allah... doakn sy..🥰🥰

Alhamdulillah . Tahniah sis . Moga ada rezeki utk sy jugaak ye. 😊

4y ago

sma2❤️