Susu formula utk newborn baby

Dah beberapa kali try bg susu formula kat baby Ahnaf tp masih belum jumpa yg sesuai lg. Mula2 bg Anmum, bby cirit. Pastu bg dupro soy pun x boleh jugak. Cuba bg s26, pun sama, bby cirit. Arini bli lactogen n dutch baby,xtau la serasi ke x.. Abg ngn kakak dia dlu sekali je try bg Anmum trus ok..

7 Balas
 profile icon
Tulis jawapan

Saya mula2 bg anmun sembelit lepas tu frisolac comfort kerap pulak berak lepaa tu dutch baby 1 minggu minum baby xnk minum dah lepas tu dumex cheris dh elok2 minum 3 tin kembung pulak... now minum snow... alhamdulilah okey... start dr seminggu lahir now 2 bulan dah bru okey pilihan susu....😅

VIP Member

Baby sy mnum susu s26 yg kotak tu. Bukan gold. Alhamdulillah serasi.

3y ago

Alhamdulilah

VIP Member

kena refer dr sis sebelum baby consume susu formula

VIP Member

Saya dari susu S26 ke lactogen

Kena cr yg sesuai ..

Try nan pro..

Similac ke..