Kena Tukar Susu Ke?

Hai. Slmt ptg semua Baby sy dah nak masuk 4 bulan. Start cukup 3bulan die mula cirit bila minum susu. Kadang2 ok. Baby minum susu lactogen. Cirit pun baby still ceria... X de nangis2.. So sy teruskn. 2 hari lepas try bg s26. Baby ok. Tp bila membuang. Ada susu yg x hadam. Tp baby x la cirit. Sy kesian kt baby sy... Sampai merah punggung asyik terberak. So perlu teruskn S26 dab stop lactogen atau try susu lain? Tq semua

2 Balas

Cuba try susu lain.. different formula causes different reactions in babies.

Baby Tak cocok bile macam tu