tanda kehamilan

Dah 8 hari lewat dtg period,tiba² keluar spotting merah gelap,tapi sehari je..lepas tu takde,tak heavy flow pun mcm period.So blur tu period or tanda kehamilan..if tanda kehamilan bila waktu terbaik utk buat pregnant test ya?

2 Balas

Dah boleh check dengan doctor 🙂

Skrg pun blh buat dh.

5y ago

Hehehe biasalah tu. Sy dulu lama juga tak check, sbb takut kecewa... ingat nk check kalau ada perubahan fizikal je atau alahan je.. Sekali masa sy pregnant takde perubahan atau alahan apa pun. 😂