Normal ke?

Dah 7 bulan tapi perut kecik je.. Normal jeke??

3 Balas

Normal sis, sy dh 8 bulan pon ramai terkejut bila bgtau tgh preggy 8 bulan, sbb xnampak sgt perut. As long setiap kali check up perkembangan baby ok seiring dgn usia kandungan, no worries sis.

4mo ago

Alhamdulillah tq ☺️

normal, saiz perut tak penting pun, yg penting tiap kali check up dr. kata semua okay ,berat baby ikut week apa semua.

ok la tu...xde la awk nk kena beli baju baru sbb nk cover perut. janji kat dalam sihat walafiat. itu yg penting.

4mo ago

Itula tu hehe