Kecing tak lawas

Salam mommy, harini saya kecik tak lawas tapi asyik nak kencing je, normal ke? Saya jeke rasa mcm tu? Bila kecing sikit je keluar, perut rasa senak, pudin kecing rasa mcm banyak. Perlu ke saya pergi klinik? #pleasehelp

2 Balas

Perlu, risau ada sakit lain, mcm saya kena aritu check2 sekali ada Fibriod , smoga awk xde apa💪🏻

wslm. pergi jumpa Dr sis. mcm kena jangkitan kuman kencing tu. nanti Dr diagnose yg sakit tu.