Bukaan laluan

Dah 38w..semalam dh rse sakit ii and perut kerap mengeras..pergi pac tkdek bukaan laluan lg and dr bagi balik duluh..ape tips nak bukakan laluan tk?..dh macam ii buat exercise kupu ii..exercise atas gym ball..kerap bersama..huhu kita klu boleh nak beranak awal sbb baby dh nak dekat 3kg..klu lama ii kang baby makin besar n tkut payah nak meneran😩

1 Balas

buat jalan itik sis. atau ketuk ketampi. bykkn berjalan.

5mo ago

Tq sis..dh masuk wad..bukaan 2cm..lepas bnyk berjalan baru turun tanda..hehe..doakan semoga sye selamat bersalin