Keluar darah check bukaan

Hi nak tanya, kemarin pergi PAC check bukaan sebab baby kurang gerak and ada darah. Sekarang dh discharged and ada balance darah warna coklat macam habis period tu. Saya dh 38w nak cepatkan bukaan sebab baby dah masuk laluan.. boleh ke saya bersama suami ya? Ada pengalaman tak mommy2? Boleh share? #38w #bantujawab #SeriusTanya #ingintahu #firstmom

2 Balas

saya rasa darah tu sebab doktor check laluan tu.. macam saya dulu doktor tolong bukakan laluan memang ada keluar darah berketul2 lagi.. kalau situasi saya untuk bersama suami time ni saya dah tak larat sebab dah ada rasa contraction sikit..

masa kat PAC doktor ada pesan jangan bersama suami tak? kalau takde, then boleh je.