Mummy ii bole kongsi tips tak..due 1/9 tapi xdk tanda ii

Salam ad spa ii kt sini due awal bulan 9 yg dh bersalin bole kongsi tips tak percepatkan bukaan.. semalam tetiba sakit perut dan mengeras Smpai nk jalan pn xbole p PAC cek bukaan masih 0..risau jgk sbb dh 39minggu 2hari harap dapat bersalin normal Dr ckp kpla baby dh masuk laluan dn berat baby pn dh 3.4kilo #tolong mamy ii bantu Sya..

2 Balas

Sy bersalin bulan 6 tuari pun 39w2d alhamdulillah bersalin normal. Sy buat exercise kupu2, squad, jln itik. Dlm masa yg sama sy minum kelapa dara. Teran 5/6x dh keluar baby

4w ago

Exercise dgn kelapa dara sy start 37w ke atas. Dari 3cm terus 8cm😍

kerap s** bersama suami & pancut dlm. ini dr yg pesan dkt saya

4w ago

tinggal 4 hari. insyaAllah boleh cuba sis. S** + senaman butterfly + deep squat + jalan itik + sujud lama2 in case baby tak masuk laluan lagi buat la hari2 sis. sbb tinggal 4 hari je untuk usahakan.