34 weeks 4hari

Hi ibu ii semua kepala baby dh masuk laluan tapi tiap kali checkup jee mesti dia kt bawah😂risau beranak awal yea🥹sebab skrg pun dh rasa tk seleasa dibahagian ari ii dgn bontot😅#pleasehelp #firstbaby #firstmom

4 Balas

sma weeks dgn sy 😂.. bby pn dh masuk laluan + bukaan dh 1cm.. tpi bby xkluar lagi la.. kne serah diri 38w nanti.. ghisauuu

2y ago

Semoga dipermudahkan urusan awak yea❤️

Biasa je tu. Sy dari 30w kpala bby dh duk bawah. Sakit sengal2 tu pun ada dh. Last2 overdue. Ikut rezeki masing2.

2y ago

Tq sis🥹

Normal.. just take a good care ya!

2y ago

🌻

kita sama juga.

2y ago

🥰🥰🥰dah besalin ker