38week belum ada tanda

dah 38week tapi masih tak ada tanda..macam mana ya..kadang ada rasa sakit2 perut tapi kejap2 hilang..selain tu tade tanda lain pun..macam mana nak buat ya..harap keluar sebelum due..

1 Balas

Banyakkan berjalan hari2, buat squad n jalan itik sis.. Sy turun tanda pun waktu kandungan mlm 39w4d n keesokan harinya baru bersalin. Sy hampir nak kena induce mujur tanda tu ad sebelum nk kena serah diri.. Semoga urusan bersalin sis dipermudahkan😊