38week pregnancy

Hi mummy, sekarang saya dah masuk 38week bila baby kick atau bergerak saya akan rasa macam elektrik atau sakit dekat bahagian vagina. Normal ke benda tu? Itu tanda baby dah dekat dekat bawah ke ? Tapi saya rasa macam ni sejak 37Week lagi

2 Balas

Sama sis, sy pun tengah mengalami. Baby gerak sampai rasa nak tahan sakit dekat miss v tu guna tangan bagi elak rasa sakit² ngilu tu. Tapi sy rasa awal mengandung kali ni. Week 35 dah rasa mcm tu. Siap pakej lengkap sekali pinggang sakit ngilu dia bagi

Normal sis sbb bila2 ms je akn bersalin.. Bby dh dkt jln. Mmg akn rsa mcmtu...