SEKARANG 38week MENGHITUNG HARI

Ada tak mummy yang due macam saya 7JANUARI. Tengah menanti detik budak dalam perut ni keluar. Tapi takda tanda apa apa lagi, mak dia yang excited 😅🤣

18 Balas

selang sehari dgn awak je. 8.1.23 (2nd baby). nervous sama mcm 1st baby. hee. sama la td checkup doctor tanya la xberanak lg ka. ckp belom lagi budak tecik ni tunggu new year😅

1y ago

may god bless you. and my your delivery process going be easy❤️

saya 04 jan. aduh sakit betul skrg nie. dgn kaki bengkak teruk sampai betis.. tp selalu pujuk baby keluar new year sbb nk same birthday dengan opahnya ☺️

sy pn 38 wk..due date 5 January.. sgt2 tkut juga ni..smoga kita diprmudahkn urusan bsalin nti.. Aamiin

1y ago

sama la due kita🥰

8/1 tgh tgu katil nk warded😅 pagi dok oersoal cmni tapi gtau baby kluar tanda sabtu depan noh ... abik kau sabtu ni dia bg tanda

sy due 8/1 ( anak ke-3) seram ye tunggu bby nk keluar 😂 . semoga dipermudahkan urusan mommies semua !

Saya pun sama tak sabarrr tapi due 10.1 😂 hari2 pujuk dia keluar 1.1 sbb mama dia ni dah excited nak jumpa

1y ago

Oklah tu 8/1 dah excited, saya nie 25/1 kalo ikut tarikh due tp hari² cakap ngan baby kita jumpa awal January tau 😅 excited sungguh walau sebenarnya takut 🤪

Due 20/1 tp serah diri 7/1 utk czer 9/1 nie .. doakn saya skali ye momies smuaa 😘🤲🏻

sama la tgh tunggu hari jugk baby seronok duduk dlm perut xnk klur due 6 januari..🤭🤭

6/1 sama lah saya sis 😅 baby syok lagi dlm perut ni 😬

sy 3/1... sy nk tggu tahun baru jgk😅😅😅...

1y ago

mse scan 37week artu, berat baby 2.7kg... doctor ckp normal je