38Minggu 8Hari 🫶🏼

Dah 2 hari keluar darah beserta dengan lendir. Air ketuban masih belum pecah. Doktor cakap jalan dah buka 3CM, so balik dulu. Dah sakit sangat baru datang balik hospital.

3 Balas

semoga di permudahkan.. saya pun lebih kurang mcm sis cuma masa tu saya belum ada bukaan .. tengah malam tu baru la mula sakit sangat smpai besok pagi jam 7 tu terus pergi kat wad dah 4cm.. jam 8 pagi tau2 da 8cm haha laju sangat bukaan, dah 10cm baru dengan bantuan nurse baru la air ketuban saya pecah

msa sblm tahu dah bukak 3 cm tu ada tanda apa2 tak mcm braxton hicks ? sbb sy kerap sgt sakit braxton hicks . sgt sakit tp hilang kejap mcm tu je . tk dtg2 dahh . dah 1 week mcm tu

1y ago

Saya punya terus ada darah keluar, lama jugak dalam 3-4 hari jugak darah keluar

mg dpmudahkan segalanya...aamiin

1y ago

Aamiin YA Rabb 🫶🏼🤲🏼