Masih loya

Dah 16 minggu tp kadang2 datang rasa loya dan muntah tu walaupon dalam seminggu ada 2 3 kali... normal ke ye? Bukan ke kalo dah kurang dia akan hilang terus rasa loya tu? Hari tu ingat dah tak ada dah alahan. Saya confius sama ada saya masih alahan ataupon sebab gastrik saya..

2 Balas

Normal je awak baru 16 weeks kan, fuh masih jauh perjalanan tu. Sy 5 bulan alahan sampai trimester kedua. Ada yg sampai bersalin alahan.

normal..sy haritu smpai bersalin alahan

2y ago

sampai bersalin mommy?? tiba2 rasa sebak dan nk menangis pulak🥺...mencabarnya mommy