Was-was dgn Kandungan

Dah 11w.Dah scan masa 8w. nampak kantung shj.Dah buka pun buku pink,18hb ni cek up kali kedua baru jumpa doktor & scan,mslhnya knp rs mcm xmengandung? perut mengelebeh je,lembek je mcm xde isi pun.Alahan tu ada..tp dlm perut rs mcm xde apa2.

5 Balas

Sy pulak 7w2d scan dah nampak kantung, baby, n heartbeat. Tpi tvs. Esok nak buka buku pink 9w lebih. Selama ni ada rasa sakit payudara. Harini tetbe hilang terus lgsg takde sakit. Saya ni dh tertanya2 sbb ada terbaca bahaya kalau sblm nih ada alahan then hilang secara mengejut. Doakan kandungan sy sihat ye semua. Risau kejadian lama berulang semula 🥲

2y ago

sama..breast hilang rasa sakit