Was-was dgn Kandungan

Dah 11w.Dah scan masa 8w. nampak kantung shj.Dah buka pun buku pink,18hb ni cek up kali kedua baru jumpa doktor & scan,mslhnya knp rs mcm xmengandung? perut mengelebeh je,lembek je mcm xde isi pun.Alahan tu ada..tp dlm perut rs mcm xde apa2.

5 Balas

Sy pulak 7w2d scan dah nampak kantung, baby, n heartbeat. Tpi tvs. Esok nak buka buku pink 9w lebih. Selama ni ada rasa sakit payudara. Harini tetbe hilang terus lgsg takde sakit. Saya ni dh tertanya2 sbb ada terbaca bahaya kalau sblm nih ada alahan then hilang secara mengejut. Doakan kandungan sy sihat ye semua. Risau kejadian lama berulang semula 🥲

2y ago

sama..breast hilang rasa sakit

Saya 18hb baru nk buka buku.. Skrg pun 11 week... Bby tu ada tp kecil lg.. Mgkin xrasa sgt.. Insya Allah semuanya baik2.. Kalau doc scan semua ok Alhamdulilah... Jgn pikir yg bukan2 ya

2y ago

oo..sy baru buka buku minggu lps,,18hb ni dh kena minum air gula dh.Hr tu dh pernah scan masa 8w di swasta..nampak kantung shj.tgu nanti pulak la scan di KK tgk cmne..moga baik2 shj.btw,sy lps kguguran 2bulan,terus lekat yg ni..sbb tu agak 'fragile' sikit perasaan tu😅

InsyaAllah semoga baik2 dah dipermudahkan urusan kita.. Saya ni sblm nk buat buku pink 2 kali repeat scan kat swasta...

2y ago

Semoga semuanya baik2..

Mmg ada yg rasa semua tu awal, tapi journey setiap org ni berbeza. In Sha Allah, okay sahaja, doa yg baik baik.

2y ago

in shaa Allah..aamiin

Baru lg sis.. doa yg baik2.. sangkaan yg baik2.

2y ago

ye..inshaa Allah..moga ada rezeki..aamiin