Susah naik berat bdn. Fully formula milk

Dah 10bln. Boleh recommend susu formula yg lain? Tukar susu ? Skng guna Nan Langkah 2

4 Balas

berat baby last berapa kg? klu susu ok, mkn & tdo pun ok.. rsenye normal klu berat x bpe naik byk sgt sbb baby da stat lasak kn.. kt bwh nie sye sertakan skali bpe gram berat baby ptut naik.. memg sikit compare to awal2 lahir dlu..

7mo ago

bby sy pon. xnaik bnyak...tp bdn berat..ketak2 lg timbng sikit sgt nye naik huhuhu...tak sampai 9kg

jangan focus pd susu sahaja. tengok pada pemakanan baby awak macam mana? polar tido baby awak mcm mana?

7mo ago

betul bukan bubur saja. kentang boleh...buat kentang penyek...letak cheese...tumis2

buat lempeng ke... mcm2 boleh

Susu lactogen pon okay