susu formula

Salam mommies, nak tye susu formula mne paling ok utk baby 2 bulan..susu bdn drop even dh minom milk booster..

1 Balas

Susu formula ikut pada baby juga. Ada sesuai ada yang tak. Saya bagi anak susu Dutch Baby, setakat ni kencing & najis dia ok. Harga pun murah.

3y ago

Sis, jgn pilih murah saja. sy pernah diberitahu susu murah kerana kandungan susu sebenar adalah kurang.. takut zat & nutrisi xcukup utk pmbesaran baby sempurna. Kalau perasan, Kebanyakan susu murah juga sesuai utk semua peringkat umur, sbb kandungan nutrien xmenentu & spesifik utk tahap umur tersebut. Betulkan sy jika salah. Sy dengar kawan yg citer.