Apps Kitaran Haid

Da x ibu2 yg dlm nie guna apps kitaran haid.. Kitaran haid dlm apps tu mcm mne nk setting? Kita kena hitung sendiri or buka guna hitung pintar yg da dh dlm tu?saya keliru sbb xtahu mana wktu subur..saya blum da rezeki..

2 Balas

kena masukkn berapa normal cycle period. wktu subur tu dia akn kirakn based in berapa hari cycle period kita. So kalau jenis period x teratur, lebih elok guna opk atau bbt chart utk cari wktu subur.