Mom To Be

da check sendiri, +ve.....so kalau ikot apps ni, sy da 5 weeks......ingt rabu dpn nk pergi scan je utk nk doc confirmkan yg sy pregnant..yela...kdg kite ni, walau da check sendiri, nak kne doc sahkan baru yakin kan😅 so agak2 klu sy pergi scan rabu dpn(5w4d), da bole nmpak kantung ke?? anyone yg berpengalaman can share☺️

9 Balas

saya tak reti kira berapa week lepas cek upt +ve. 😅 yg saya tahu dah masuk waktu period.. dah cek upt 2 kali ( hari siang & keesokan pagi sblm subh) petang tu terus gi klinik utk early pregnancy scan. Alhamdulillah doc kira kan dah 4w dan nampak kantung. Lg pun sy kena spotting dan umur pun dah banyak. Doc advise buka pink segera sbb berisiko.