Cek Air Kencing ???

Da 2hari lepas kejadian still senyum sorang2. Nurse timbang berat badan.. Nurse : Da kencing? Me : belum Nurse : lain kali kencing dulu, pg kencing skang Sy terus g kencing dlm toilet. Keluar toilet ada nurse #2 kt luar Tanya nk cek pregnant ke? Sy jwp tak nurse suruh kencing ja. Thn nurse #1 dtg tanya kencing botol no bpa? Haaa sy kencing kt toilet ??? semua org gelak. Nurse tu smpai pukul sy ya allah aku suh kencing utk cek ?? Thn nurse terangkn rutin cek pregnant every appointment. Haha my first baby experience ❤️?

60 Balas

Hahahhaha...adoiii yg saya nurse suruh kencing dh siap bagi cawan lagi...tapi Sebb xthan sgt syokk je kencing MCM biase...bila nk keluar baru perasan cawan tu kt blkg...😂😂😂...dh satu hal kena tunggu Smpai rasa nk terkencing lagi...sabor jelah...

5y ago

😄😄😄

Mine.. tga tggu ..eh lmbat.. kncing dlula. Tup2 disruh kncing kat bkas. Trus ambik air mineral mnum bnyak2.. pdhal da kena gerak g toilet. Punyala hrap air mneral tu cpt digest jd air kencing. 🤣

5y ago

Ha'ah sis.. Nurse suh minum air bnyk2 thn tgu 5min haha

Tp mcm sy hri tu smpi2 je nurse sruh kncing dkt bekas dye... Pnye la dok neran nk kencing... Sbb baru je smpi kt klinik da sruh kencing...puas betapa dlm bilik air😂😂🤣🤣

5y ago

Haah dik...Hihihi...Sabar je la😂

mmg tiap kite dtg kne kencing dulu ke? hehehe sye trtnye tnye kt suami syee kne kncing ke takni tgok org ade je air kncinggnyaaa hahahahahahaha first time blur lagi 😅

5y ago

hihihi yew siap nurse bg btol tu lg suh bwk gi kk, tpi x bwk jgk 😂 gune je kk punye

Hahaha.. Sme la.. 1st time buat check up kt klinik desa kg.. Dorg soh kencing dlu, sy blur.. Igt kn org lain.. Rpe nye mmg.. Sblm check up, dorg sruh kencing dlu..

Bguslaa nurse kt tmpt tu..xde kerek2.. tmpt sya chck up time frst tme, sya tnya pun da kna hamun..dok maki2 bsing2 jeling2..pening nk ngadap prgai nurse gitu

5y ago

Bab nih takde kena Mengena dengan kahwin Muda.. Kalau kahwin tua pun tapi 1st time mengandung pasti tak tau juga prosedur macam tu.. Takde org nak study dulu benda ni sebelum mengandung aih... Normal lah tu tak tau prosedur... Dah kdg tu lain tempat pula caranya.. Dah nak kena belajar lagi...

Tiap2 check up mesti check kencing. Kdg2 tahan kencing kat rumah sbb tkut nt sampai klinik xdpt kencing 🤣🤣🤣🤣

😄 😄 😄 hahah xpe la sis.. dpt pglman.. sy pn blur jgk dlu.. tnya dri sdri knpa smua org kncing ltak dlm bkas..

Hahah..tq sebab sis terhibur di kala kje yg tak siap2 ni..nak pam susu pun kna cpt2 ni..hehehe

5y ago

Hehe motherhood sis.. Pengalaman yg indah

Hahaha...lepas tu nak kencing lg skalinya tu ada ke spare air kencing? Hahahaha

5y ago

Nurse suruh minum air bnyk2, after 5min kencing blk tp sikit Sgt 😆