Cek Air Kencing ???

Da 2hari lepas kejadian still senyum sorang2. Nurse timbang berat badan.. Nurse : Da kencing? Me : belum Nurse : lain kali kencing dulu, pg kencing skang Sy terus g kencing dlm toilet. Keluar toilet ada nurse #2 kt luar Tanya nk cek pregnant ke? Sy jwp tak nurse suruh kencing ja. Thn nurse #1 dtg tanya kencing botol no bpa? Haaa sy kencing kt toilet ??? semua org gelak. Nurse tu smpai pukul sy ya allah aku suh kencing utk cek ?? Thn nurse terangkn rutin cek pregnant every appointment. Haha my first baby experience ❤️?

60 Balas

Tergelak soranggg 😂 first time kannn biasalah tuu..

hahahhaa penah sekli mula2 mngdung anak sulung.. mklum lah xder pengalamn..

5y ago

Kannn 😄

Masa awal2 checkup pun sy blur2 jgk.. Tak tau nak buat ape.. 😅

A, ah sis... Kne kencing dlu dkt botol atau tmpt test dye tu... Hehheheh

5y ago

Haha tu la xtau

Ini lawak sis.. Nurse tu pon satu.. X explain bebetul. 😂😂

5y ago

Tu la dah kena pukul 😆

Hahahhahah.. ini lawak🤣🤣... Ppepn thniah sis n tkcre❤️

5y ago

Hehe thx sis

😂😂😂 klu sy pon akn senyum sorg2 bile ingt.... 😆😆

Hahahaaha lawak kan... pengalaman mendewasakan kita.😁

Adoii! Hahaha. Tak apa sis. Pengalaman mengajar kita.

Addehh 😂😂😂 terhibur pulak rse ptg2 cenggini