Klinik ibu dan anak

Hi. Currently I'm 7 weeks and 2 days pregnant. When I need to register in klinik for pink book? What are the documents I need bring along? Tq in advance=)

9 Balas

Bawa salinan ic suami & isteri, salinan surat nikah..nnt nurse akan stapler kat blkg buku pink tu..tujuannya nk mudahkan suami masa nk daftar anak kat jpn sbb biasa da pantang kat kg document tu xde kat kita kan..tapi kalau utk 2nd pregnancy bwa skali buku pink msa anak pertama..tu je ..

4y ago

Kena bebel dgn nurse je rasanya. Sbb haritu ada akak tu hilangkan buku Pink anak dia yg sebelum. Kena ceramah jelah kt situ.