Klinik ibu dan anak

Hi. Currently I'm 7 weeks and 2 days pregnant. When I need to register in klinik for pink book? What are the documents I need bring along? Tq in advance=)

9 Balas

Hi.. saya baru 8 mggu n mggu dpn which is 8.5.2020 kne pergi private utk scan then baru buat buku pink..btw..kalau nk buat buku..tp kte tkde sijil nikah / copy sijil nikah yang tok kadi bg tu(hilang) mcm mne ye? Sbb nikah 15.3.2020 18.3.2020 trus PKP..Tk boleh nk buat sijil nikah😭

4y ago

Sama lah situasi saya..sekarang dah 9 minggu n ingat nak pergi KK dalam minggu depan..en.husband pun dah risau sebab tak ada sijil kawin lagi..takut nanti nurse marah. Harap2 tak ada apa2 lah minggu depan