Cara nak bagi baby minum susu botol

Baby saya satu bulan 4 hari. Macam mana cara nak bagi baby minum dengan botol susu. Dah macam² jenis botol susu beli tapi tetap tak mahu minum dalam botol susu. Nak bf jugak. Saya bimbang la sebab tak lama lagi nak kerja#seriusnanya

2 Balas

kalau sya, sya bgi puting yg jenis lebar... sya pakai jenama Avent... design dia seakan2 puting sebenar... jdi baby tak confuse..

Baby sy mula2 pun mcm tu jgk xnak minum botol susu . Tpi suami sy cuba je bg botol susu kt dia lama2 dia pndai minum jgk .