incomplete misscarriage, influenza A

cuma nak share kalau ada yang +ve influenza A macam saya juga. malam tadi saya kena admit di emergency ward sebab bleeding non stop. condition saya di kira incomplete misscarriage atas sebab kena virus Influenza A dua minggu lepas. doktor kata kandungn tidak sihat dan tidak membesar dgn baik...

4 Balas

takziah sis. smg sis tabah dan cpt sembuh ya. boleh sy tau kandungan sis dah brp migggu mse terjadi ? sy pun tgh mengalami influenza jgk. dah msuk 3 hari.

semoga dipermudahkan urusan sis dan semoga dimurahkan rezeki lg lps ni.. jaga diri baik² ya

selamat berpantang sis.. nnt dah sihat lps 6 bulan cuba lg.. semoga dipermudahkn

semoga cepat sehat sis..