bantu sy mommy yg ada pengalaman baby girl

cuba tengok ni sy first time scan, mommy nampak girl ke macam ni? scan 24mggu

bantu sy mommy yg ada pengalaman baby girl
17 Balas

Sy 16 week da nmpk gender baby..Sabtu lepas buat detail scan smua 24 week,Mmg btl scan tiap2 bln tu...so dah buat preparation Utk baby bln 2 nnti.alhamdulillah dpt sepasang da Sy..

Before Scan Sis Ade mkn ice cream or pergi normal jer . hari itu Sy nak scan. I mkn ice cream ..bby byk Gerak . doctor ckp susah mau scan . adoi . so I kena pergi hari lain

6mo ago

sy pergi normal je tk makan lagi. 😁 takpa lepas ni sis sis pergi normal je tau..

Terang sangat dah ni baby girl, baby boy sgt beza dgn gmbr ni sbb anak sy baby boy lato2 dia tu terang sangat dan jelas nmpk pistol.. hehe

6mo ago

Syukur tahniah puan.. Nanti tiap kli scan tu tanya2 la dr balik, confirm atau tidak baby girl. mcm sy, balik2 sy double confirm dgn dr tu btl boy atau tak. Tiap kali scan anak mmg kangkang jadi nampak la xde scam2 baby boy saya hri tu haha

burger sign. inn shaa allah nampak girl. dah buat detail scan belom. if belom boleh buat. ketepatan nk betul tu lagi tinggi😊

6mo ago

nampak pistol clear awak. kalau girl mmg nampak 3garis atau burger sign😊

klu dktr dah mention girl, trust the doctor yg tgk dkt skrin tu. kat sini pun dah nmpk line tu.

6mo ago

tq, moga kita semua dipermudahkan segala urusan 😊

hi nak tanya IBU2 kalau macam nie boy ke? sebab Sono kata tu lato2nya tapi saya tak nampak pistol baby. harap ada yang respon

6mo ago

memang betul LA ye boy. sebab kalau betul boy . Alhamdulillah dah sepasang

Mcm boy jee.. masa scan arwah anak sy dlu pn blm brpa nk ketara.. tp dia ada bonjol mcm tu.. n kluar2 mmg boy..

Kalau macam sy ni girl jugak ke sbb doktor tangkap gmbar pom mcm nampak kaki sebelah jer😥😥

6mo ago

Ouhhh...mcam tu terima kasih tlong jelas kan🥰

Wahhh bestnyaa. Smoga ada rezeki sy nak dpt bby jgk amiin

6mo ago

kena berani utk check. atleast apa2 awak boleh buat langkah berjaga2 kalau betul pregnant. kalau belom ada rezeki boleh cuba lagi. yg penting awak jgn stress❤️

kdg ii dia punya zakar blom pnjg sngat, hihi 24 W baru lgi tu

6mo ago

tp doktor kata 20-24 mmg dh nampak betul kalau bawah 20 weeks masih lagi tak nampak. sy anak boy dulu semua terang2 awal dh nampak 😅 ni mmg lain plak 😀