Scan boy lahir girl

Hi mommy, sapa ada pengalaman. Scan kat klinik boy tapi lahir2 keluar girl. Time scan tu nampak pistol tak🤣. Takut juga Ni sbb scan lelaki. Baju dh beli boy semua heheh #bantusharing

1 Balas

scan 2 anak girl tak nampak pistol,so Dr assume baby girl. lahir memang baby girl. anak 3rd Dr scan nampak pistol. 3x scan nampak pistol. lahir memang baby boy. tp semua anak sy memang pakai baju unisex. sy tak yakin walaupun Dr ckp dah nampak jantina