Korang lebih rela yang mana😰

Cuba korang jujur kejap dengan min👉👈 Mesti ada yang jenis takut atau tak suka kan salah satu tu😆 Haaa komen mana satu korang lebih rela sikit😌

Korang lebih rela yang mana😰
174 Balas

sya rela lagi kena jarum dari pada mkn ubat , sya pernah makan ubat mcm tercekek tulang 😂😂😂😂 dari situ sya rasa rakut nak mkn ubat , ubat yg doktor bagi pun trpaksa la sya kasi hancur dlu baru mkn

jarum sebab saya rasa tercekik bila makan ubat 😓 tapi terpaksa laa makan sekarang sebab sayangkan baby ♥️

ikutkan dua² tak suka😆tapi kalau di bagi pilihan saya rela telan ubat..

dedua saya dpt.... huhuhu... kuatkanlah hati ku sehatkanlah bayi ku

2-2 tak rela. Tapi mana-mana yang boleh cure cepat

Dua2 ok kot #TAPSupermoms #TAPactiveusers

xsuka makan ubat rela kena cucuk😅

Jarum sbb xsuka mkn ubat 🤣🤣

rela amek B dri A 😂😂x sngup

jarum, skjap lega #TAPsupermoms