Did you cried during your labour?
Voice your Opinion
Yes
No

1434 respon

19 Balas

saya nangis dri start dtg wad, time masih 1cm. sbb sakit sgt, pastu tidur x dapat, mkan pun xde slera. pastu rindu suami. rindu bantal peluk. skali masuk labour lagi lah nangis. sbb sakitnya dah makin sakit hahah pastu risau klau x pandai teran .. smpai nak minta czer dgn doktor hahah tpi alhamdulillah d permudahkan teran baby, 3 kali teran dah keluar.

tidak nangis...banyak jerit sebab tak tahan sakit nak bersalin normal...selebihnya banyak zikir dan berdoa semoga dipermudahkan bersalin dan ibu anak selamat...suka tengok jam...hanya tangisan kegembiraan...selepas dapat melihat anak selamat bersalin sama ada normal atau czer...

yes..before enter the operation theatre...just think like .....that.,.... i am can survive and that i ...can still alive after give the birth to my bby... and can meet again or not my ❤️ aka my husband and my baby after settle czer session...

Msa dlm labourroom x cried..tpi cried lpas da slamat bersalin sbb doc bgi blik lambat..dah la musim covid kena urus ank sorang2😄😭

nangis bila duk call hubby ckp sakit.. lebih kepada nangis sedih sb sorg2 sakit.. dalam labour room sakit sampai xkuar air mata..

Tak.. Dari ank pertama sampai la ank ketiga.. dan skrg ank ke 4 36week.. semoga d permudahkan mcm ank2 sblm ni..

yes takut sngt smpai ckp kat nurse sy x nk beranak nk blik rmh😂 kalau ingot rasa dri ni bodo sngt masa tu

x menangis.. cuma menjerit ckp sakit sakit je.. hahah

Takut nak nangis kang kene maki nan nurse

No. #TAPactiveusers #TAPsupermoms