Confuse air ketuban

Contoh kalau air ketuban leaking petang, malam pun akan leaking jugak tak? Sy esok dah masuk 37 weeks

4 Balas

ada yg leaking berterusan,ada yg skli je.saya ank 1 & 3,leaking sekali je lps tu contraction & bersalin...adik ipar,leaking berterusan sampai la bersalin...bila leaking ni sama ada byk atau x,sakit atau x,skli atau berterusan,kna cpt pergi hosp.

Dah pergi hospital belum sis?cek air ketuban berapa banyak..sy leaking kena tahan wad dan kena induce.walaupon sekali je leaking..tp sekali leaking tu keluar byk..

sy leaking 2hari 😅hari ke 3 bru pi hospital ..hari ke 4 bru beranak😅jalan dh bkk 6 cm tpi tk sakit haha 37 week jgk ank kedua

Kena pegi hosp cepat2 sis sebab bila dah leaking, takut jadi infection kpd baby. Nanti doktor drip antibiotik