Leaking air ketuban..

Hai semua...sy confuse leaking air ketuban tu mcmna..sy smlm tetiba rs panas kt bhagian bawah...bila cek pantyliner tengok mcm basah, pastu air tu mcm dah bocor sket dr pantyliner kena panties...xbnyk sngt la..sy confuse tu air ketuban atau air disebabkan keputihan..sy ada keputihan tp seket je..dia ada sket2 je kt panties...baby gerak ok.. #37 weeks

7 Balas

Baik ke hospital.utk check air ketuban tok baby msh ok or x.. n kalau lmbat tkt infection pd baby.. sy dulu pom leaking jgk. Seb bek everything ok..

Kalau risau pergi lah check . Kalau leaking lebih kurang macam tu , susah nak detect sebab ibu selaku confius

Ciri2 Air ketuban cer ambik bau ada x?.. Kalau xda bau tu sah air ketuban segera ke hospital

Baik pergi hospital sis untuk kepastian

terus ke hospital awak.. bahaya..

tolong pergi hospital segera.

Baik refer doc mommy...