Leaking air ketuban

Leaking air ketuban di bawah 37 minggu Adakah merbahaya atau tidak?

4 Balas

ya. kalau leaking cepat² hosp. jgn tunggu lama² sis,baby boleh lemas dlm kandungan

9mo ago

eya sis.. msuk wad sdh ni

bahaya, cn cause infection to baby.. kena admit kat hosp n ambil antibiotic

8mo ago

eya sis, 2hari sy on antibiotik, lps tu 2kali msuk ubat tp masih xda sakit, last tu kena pksa beranak dh, tp alhamdulillah xda sakit dan xda koyak

Bawah 37 minggu tu berapa weeks sis?

mcm mana dah sis

8mo ago

Alhamdulillah.. selamat bsalin tanpa sakit dan tanpa koyak.. syukur sgt2