Saya terlewat period 1 hari, result test positif, bila wktu sesuai utk confirmkan di klinik?

Confirm pregnancy

4 Balas

hurm, macam saya dulu sama jugak. lewat sehari, test positive. saya pergi klinik swasta dulu untuk pengesahan dan tahu berapa umur kandungan. then saya call KK berdekatan untuk tanya, bila paling awal saya boleh datang untuk buka buku pink. di situ saya set appointment terus mengikut tarikh yg saya boleh hadir.

4y ago

Okay, thank you semua😘

awak boleh pergi klinik berdekatan awak ckp saya lewat Dh xdtg period, nnty dr akn cnfirmkn blik dan bgi tahu brapa weeks

4y ago

Okay, terima kasih😘

seeloknya pergi segera lepas tau pregnant. tp musim covid ni, mgkin ada perubahan. boleh call kk terdekat 😊

4y ago

Okay, terima kasih atas maklum balas 😊

pergi hrini pon xpa sebb Nk tahu dh brapa week's