Jarak anak dekat

Sy sbnrnya tak sedia pgi prgant smula.. apa pndngan ibu2 ye.. sy dah mkn prncng tp tk Tau mana silapnya. Sblm ni sy merancang jarak anak 10 tahun. Yg skrg ni x sampai setahun dah pregnant lgi. Adakah patut sy buat. Sy tertekan .... Sampai rasa nak gugurkan . Sy malu dgn org ramai...#bantujawab #SeriusTanya #ingintahu 😥

2 Balas

Kalau nk merancang tak boleh harapkan dgn 1 perancang je sis. Kalau dah ada niat nk gugurkan, sis auto dah berniat nk membunuh hanya semata2 malu kt org. Apa beza sis dgn org yg buang anak tak sah taraf? Malah sis ni ada suami. Bersabar & redha lah sis. Kita taktau anak yg kita bakal lahirkan ni 1 hari nanti anak yg paling berbakti dgn kita

alamak sis knp smp nk malu dgn org lain.. perancang tu hanye 99% je, possibility masih ade.. kte hanye mampu merancang..