clear blue

clear blue naik positif slps 1jam kira valid lg kah?

clear blue
14 Balas

sye ade try yg biasa tu fist try naik double line samar ii lepas 3 hari sye checkbalik gune clear blue nampak mcm dalam gmbr yg ditunjuk tu

Sy pn ada try yg mcmni naik 1 line lps 1jm.. mcm bgi harapan pn ada.. tp mmg tkde pn rezeki time tu.. so better try yg bias sj pn okay dear.

2y ago

baiklah sis nnt try yg biasa sj

dia macam ni la..clear blue ke hat biasa ke ..dalam 10 minit je bacaan dia....lepas sejam dikira tak valid ..

Bukak strip dlm sis, naik terang tak? Sy guna upt biasa, lepas 1 jam naik samar2. Alhamdulillah skrg dah 33w

2y ago

satu terang satu tdk sbrp terang sis.. tp nmpk lah yg garis tu

reading dlm masa 10minit je. lepas dri tu x valid dh. dh jadi evap line.

Tak valid. Puan boleh lihat instruction pada kotak.

Negatieve ni sis.. cuba lah lagi seminggu dua nnt

2y ago

Ok sis🥰

tak nampak positif pun sis. test lgi seminggu

Unvalid test sis.. guna strip biasa ja dulu

tak valid. test semula. guna upt lain