Adakah anda membenarkan rakan/sedara mara untuk mencium bayi anda?

Voice your Opinion
Saya okay sahaja
Tidak!
Bergantung juga

853 respon

12 Balas

atuk nenek makcik pakcik nya bagi la.. kalau tak bagi mampus kena halau suh balik rumah sendiri semula wlapun cuti tak abis lagi. dowg pun pandai tak sihat langsung taknak dkt dgn bby walaupun terdesak kena angkt tetap biarkan nak elak bby berjangkit..

6mo ago

ya beb...betul..cuma yg rapat je boleh...tu pun mereka dah cakna dengan keselamatan bayi...stranger memang idok lerrr nak bagi sentuh

SAMA SEKALI TIDAK !!! 😤 tapi tulah orang tak faham 😞 and sekarang anak dah start batuk , baby baru nak masuk 2 bulan .. any suggestion untuk legakan kahak baby 😢

Sy pilih tidak..Ikutkan just diorg tgk je should be ok..klau nk peluk cium no lah..

tidak ! . tapi tu la org ssuka hati main peluk cium anak kita. huh.

6mo ago

tahu xpe sis..sbb Tu sy xbg org Mai jenguk sy at umah

tapi orang cium jugak. kita nak marah pun takleh nak marah. geram je

bergantung kepada persekitaran kesihatan individu dan bayi

Bahayaaa

Tidak ok

big NO!

tidakk