Pernah tak anak anda bercerita tentang cita-cita dia bila besar nanti?
Voice your Opinion
Pernah
Tak pernah

3836 respon

30 Balas

Anak pertama nak jadi angkasawan.anak kedua nak jadi doktor gigi.anak ketiga ni nampak macam nak jadi founder kecantikan sebab minat sangat barang mekap..hehe

Yg sulung nak ikut jejak mamanya No 2 nak jadi footballer Ke3 nak jadi mcm papanya

Ank perempuan 4yr nk jd doktor bila mama n babah dia sakit dia yg sibuk urus..

Tunggu bayi dah setahun keatas selepaa itu akan cerita tentang cita cita

Kejap nk jd ustaz,kejap nk jd bomba...esok pulak ckp nk jd polis 😂

Yaaa ! Gegirl momy nak jadi cikgu, boboy momy pulak nak jadi bomba..

Anak 1 nk jdi doktor haiwan sbb ska kn haiwan Ank 2 nk jdi doktor

Xprnh sbbnye xpndai ckp lgi...my baby bru brusia 4bln stgh 😅

Tak pernah lagi sbb anak masih kecil tak pandai ckp lagi..

Takpernah sbb blum pandai bercakap 🤣 masih 1tahun lebih