Perut kerap mengeras 33minggu

Assalamualaikum, nak tanya para mommies kat sini. Saya dah masuk 33 minggu dan lately ni perut kerap mengeras dan rasa sakit macam senggugut tapi rasa halus2 je. Adakah itu braxton hicks shj atau tanda2 nak bersalin? Gerakan baby so far cukup je 10 kali sehari and baby aktif bergerak. #firstmom

4 Balas

Braxton Hicks sis Sya dari 33 weeks Smpai masuk 36week ni selalu kena Braxton Hicks

sama dgn sy skg dh masuk 32w tulang blkg pinggul pun sakit..

Braxton Hicks shj

sma mcm sya skrg