Who chose your baby's name?
Voice your Opinion
I did
My partner
My parent
My in-laws

3674 respon

40 Balas

Both. Kelakar betul, I dah pilih dua2 nama tapi husband sampai merajuk nak pilih nama kedua. Katanya itukan hasil sperma dia juga...i is 🤦‍♀️

Suami sy nak bagi nama Fia. FIA SAJE. mcm pelik la pulak. Sy tmbah asya, jadi la asyafia😊 mmg pendek je letak kat anak

Dua2 ank sy ,in law yg bgi nama. Xprnh juga meka tnya pndpt dari sy .. Hrmm .. Sedih juga ..

5bulan preggy dh tetapkn nama utk dua2 ank..suami ikut je mama yg ngdung kn 😂😂😂

Me and my husband. Combination of our family's name.

both with partner. pastu match kan jd 1😆

English name: me Chinese name: in-laws & hb

actually both of us... my partner and me

Saya yg pilih, suami okay je ❤️

yg bongsu ni n my kids yg pilih