Adakah anak-anak anda membantu sepanjang kehamilan anda? #Projectsidekicks #TAPSidekicks
Adakah anak-anak anda membantu sepanjang kehamilan anda? <a href='/feed/hash/Projectsidekicks'>#Projectsidekicks</a>  <a href='/feed/hash/TAPSidekicks'>#TAPSidekicks</a>
Voice your Opinion
Ya
Tidak

2174 respon

20 Balas

Baru berpengalaman anak 1st. Mudah2an kalau ada adik.. Anak 1st ni membantu ibunya.. InshaAllah ❤️ #TAPSupermoms

Hehe..br ank sorg .dia br umo setahun..maka blum pndai mmbntu maknye lg..msih dlm pembelajaran..😉

Iya, banyak membantu, lagi2 buat kerja rumah,,,

Tiada anak lagi masa hamil, sebab 1st pregnancy

Iye Alhamdullilah..bru 1y6m dh pandai

Tidak, sebab anak2 saya masih kecil

Belum tau lagi tunggu next year

baru ada sorang anak..hihii

Beza cma setahun. 😂

1st pregnancy