keluar darah

Check upt masih positif. Tapi ada keluar darah harini. Semalam warna coklat je. Apa petanda tu ye?

11 Balas

Spotting setengah orang saja yg jd...hgga 12minggu..tp kna hati² buat kja...sy pon kdg² terlupa jgk diri berbdn dua...kdg² dok berlari,trun tgga jln laju²..bla bleeding bru tkut bru rehat...mcm sy xbleh jln laju²,xbleh jln juah²...kna baring ja

5y ago

Aah sis...mmg kna berehat je...

Kalau darah coklat sikit n tak lebih 3 hari. Mcm setitik je. Tu bleeding spot. Proses penampalan dekat dinding rahim. Tapi better utk kepastian pergi je klinik n buat checkup.

Pergi la jumpa doktor. Boleh jadi normal, boleh jadi tanda awal keguguran. Apa yg normal pada orang lain xsemestinya normal untuk awak.

wlupon dh ggur mmg klu cek upt akn still naik double line.. sy dh pnh ggur 2 kali.. cek2 uot still positive nnti lme2 die ngative..

Sy pon mcmtu mggu lps. Tp x cek lg. Harap2 smuenye ok. Ade sakit2 x

spotting kot tu sis. tanda hamil . insyaallah tak de ape

Sama la mcm sy tp keluar ckit sahaja..

Jumpa dokter.. Sbb mcm2 kemungkinan boleh jadi

Pergi hosp terus. 🙂

Takut itu tanda2 hamil luar rahim..