Pendarahan

pada tarikh 12/5 saya check upt positif lepastu perut saya sakit macam nak period sy pun check sekali lagi pada 15/3 upt masih lagi positif dan petang kelmarin keluar darah berwarna coklat. pagi ni keluar darah berwarna merah kenapa ye? #firstbaby #bantusharing

Pendarahan
2 Balas

tahniahhhhh sis ✨ Welcome to the Group baby 2024 ✨ Group ni saye baru buat harini ahli memang tak ramai , boleh stay dlu dan same² share link untuk memeriahkn lagi group 😍 Group ini bertujuan mngumpulkan ibu² yang duedate 2024 bagi mengongsi kisah pregnancy masing2 dan saling membantu ibu² yang lain https://chat.whatsapp.com/LW1PSZkVvYUG86wBzsuFRU

Selalunya ada tompokan drah@pn trun drah fresh awl kehamilan ni ancaman keguguran... Seeloknya sis pergi klinik cek dgn doc.... Semoga y baik2 saja utk sis dn bby...