Jom kongsi kisah ibu2 mengidam apa?

Cerita sedih malam td dah pukul 10 lebih mengidam nk mkn roti canai. Masalahnya roti canai melayu ???. Mana nk cari roti canai melayu malam? Suami nak pi beli mamak nyer. Tak mahu. Nk melayu jugak. Maka tidolah dlm keadaan sedih sampai mimpi2 roti canai melayu ???. Pg td suami trus pi beli roti canai melayu. Yg kelakar nyer suami cerita org tuh buat roti canai nyer lah lama. Siap boleh main terbang2. Org Kat umah dah mengidam ???. Alhamdulillah perut pun kenyang sarapan roti canai melayu. The end... Jom kongsi kisah ibu2 mengidam apa...

Jom kongsi kisah ibu2 mengidam apa?
64 Balas

Lemang.. pkol 11 malam tau mintak lemang.. dan bukan musim time tu.. xtau nak cari mane.. sedih gile time tu.. esok nye nak kuih koci plk.. eakh mcm2 laa baby tu.. hahaha.. hujung mnggu mertua bwk lemang dgn kuih koci.. mkn segigit dah xnk.. kesian dorang..awa Hihi-32