Scan Gender.

Mommy2 pandai tengok tak gender baby, kalau macam ni girl or boy ya? #pleasehelp #bantusharing #firstmom #firstbaby

Scan Gender.
33 Balas

sampai skrg anak dah 3 nk masuk 4 tp x pandai tgok scan girl ke boy 😅 saya nak masuk 11w tak sabar tgu scan next nnt nak tau baby girl or boy.. doakn saya dpt baby boy ye..sbb anak saya 3 org girl 🤗

saya hari tu scan 28w,dktr ckp bby gril kot..sbb doktr kata tak ada nmpk telur nya..mungkin gril..tu kemungkinan bby gril kot,kot je lh tak pasti saya pon..heheee...

2y ago

girl npt gril

Girl tuhhhh hehehehhehe Doakan sy jugakkk yaaaa next week nk scan gender Haritu dr kata kemungkinan girl tpi xcnfirm…

Girl. Masa scan doktor tak cakap apa2 ya puan? Sebaiknya tanya untuk sahkan

2y ago

nmpk mcm burger sign.so its should be girl.hehehe

girl https://chat.whatsapp.com/FePISVxmiCVFZ3Y3DM03L0 Group kehamilan 2023 💟

tak berani jawab.. 😁 mudahan kandungan puan sihat

2y ago

Aaminn2 terima kasih

wah baby gegirl tu. nampak burger dia hehe

girl sis...klau nampak line tue girl...

2y ago

blh cek bby sy x

nmpk mcm girl... sy boy nmpk pistol😆

girl nmpk burger tanda gegirl🥰